28 Mayıs 2015 Perşembe

Ev İlaçlama

Ev İlaçlama

Ev ilaçlama yaptırmaya karar verdiğimiz anda oldukça ciddi bir sorumluluk üstlenmiş oluruz. İnsan doğası gereği hiç birimiz aile bireylerimiz ile bir arada yaşamlarımızı sürdürdüğümüz evlerimizi haşere, kemirgen ya da diğer zararlılar ile paylaşmayı istemeyiz. Bu tür sorunlar ile karşılaşmamak için evlerimizi bu zararlılara karşı ilaçlatırız.
Ancak ev ilaçlama yaptırmadan önce dikkat etmemiz gereken çok önemli kriterler bulunmaktadır. Ev ilaçlaması esnasında yapılan en büyük hata her türlü ilacın tüm haşerelere etki ettiğini düşünmektir. oysaki her haşere farklı bir anatomiye sahiptir. Dolayısı ile kullanılan ilaçların seçimi haşerenin yapısına uygun olmalıdır.

Özellikle son yıllarda korsan ilaçlama yapan firma sayısında ciddi artışlar gözlemlenmektedir. Bu tarz firmalar konularında yeterli deneyime sahip olmadıkları için ev ilaçlama esnasında hane halkını ciddi ölçüde riske atmaktadırlar.

Ev İlaçlama
Oysaki ev ilaçlama esnasında kullanılan ilaçların bakanlık tarafından onaylı ve havaya karışmayan özellikle solunum yolu ile insana zarar vermeyen özelliklere sahip olmaları gerekmektedir. Unutmayınız ki uygun ekipmanlar kullanılmadan, profesyonel olarak yapılmayan ev ilaçlama yöntemleri insan ve de çevre sağlığı açısından büyük riskler taşımakta hatta maalesef ki bazı durumlarda ölümle bile sonuçlanabilmektedir.
Pakiş İlaçlama olarak firmamız  SAĞLIK BAKANLIĞI onaylı ilaçlarla sizlerin güvenliğini sağlarken Haşere ve Böcek problemlerinize kesin çözüm getirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder